Xiaomi Seabird 4K akciókamera

75,99 $ - (21 200 Ft)

Áruház

Geekbuying

Kupon

Nincs

Szállítási költség

6,15 $ - (1700 Ft)

Ajánlott szállítási mód

EU Priority Line

Raktár

Kína

Értékelés

Ennyit takarítasz meg

Itthon nem kapható

Támogatás

Ha erről a linkről vásárolsz, akkor ingyen támogathatod a Tutifrankó oldalát. Sőt, kérdés vagy probléma esetén online segítségnyújtást kapsz!

Néhány éve az akciókamera az egyik slágertermék a szórakoztató elektronika piacán. Kis méretük és sokrétű felhasználási területük miatt hamar belopták magukat a sportolók, motorosok és nyaralók szívébe. A GoPro elleni verseny következtében pedig a hobbi felhasználók is jó áron találnak elég nagy nagy tudású kamerákat. Ezt az irányvonalat erősíti a Xiaomi Seabird 4K is. A Xiaomi Seabird ugyanis valódi 4K felbontást garantál, sőt képstabilizátor is van benne. A kamera külső borítása gumírozott ezért jól véd a külső behatások ellen, vízállóvá pedig egy tokkal varázsolhatjuk (ez sajnos nem gyári tartozék). 145 fokos látószögű lencséjével semmi nem maradhat ki a felvételről és akár 80 perces üzemidőt is kicsikarhatunk belőle. Érintőkijelzős panelje egyszerűen használható és rengeteg funkciót elérünk rajta. Mint például a sorozat felvétel, lassított felvétel, időzítés, stb. 

Xiaomi Seabird 4K akciókamera

Xiaomi Seabird

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék

Scroll to Top