Xiaomi Electric Scooter Pro – Az M365 Pro verziója

2019 Xiaomi Electric Scooter Pro

A Xiaomi M365 névre keresztelt elektromos rollert sokan szerették pedig voltak hiányosságai. Ebből tanulva a Xiaomi kiadta nem túl fantáziadús néven futó Xiaomi Electric Scooter Prot. Az elnevezésből azért sejthető, hogy egy továbbfejlesztett példánnyal van dolgunk, de nézzük eleget tesz-e az elvárásoknak.

Másokat is érdekelhet. Oszd meg velük!

A Xiaomi M365 Pro megjelenése

A Pro modell külalakja nem sokat változott az elődéhez képest, leszámítva azt, hogy az első kerék kapott egy piros díszcsíkot. A Xiaomi új rollerje egyelőre matt fekete színben kapható. De miért is változtattak volna sokat a kinézeten, amikor 2017-ben megnyerte a japán Red Dot Award ‘Best of the Best’ címét.

Az összecsukható kialakítás természetesen megmaradt ezért a hordozhatósággal ezúttal sem lesznek problémák. A súlya viszont az akkutelepek száma miatt 14,5 kilogrammra nőtt. Ez nem nagy különbség az első verzióhoz képest, sőt igazából pozitív, ugyanis a Xiaomi Electric Scooter Pro hatótávja 50%-kal nagyobb.

A Xiaomi Electric Scooter Pro teljesítménye

A Xiaomi Electric Scooter Pro előnye konkurenciához képest persze nem a kinézetben, hanem a képességiben rejlik. A 12 800 mAh kapacitású és 474 Wh óra teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a maximális hatótáv akár a 45 km-t is elérheti. Ez azt jelenti, hogy egy töltéssel sokkal messzebbre juthatunk mint a Xiaomi M365, így a kevésbé kell aggódnunk, hogy pont menet közben merül le az akksi. A lenti összehasonlító táblázat bemutatja a Xiaomi Electric Scooter Pro újításait.

Három különböző sebességfokozat közül lehet választani. Az ECO energiatakarékos legnagyobb sebessége 15 km/h, a normál fokozat 20 km/h, míg a sportmód a leggyorsabb 25 km/h-val. A roller motorjának maximális teljesítménye 600 W, ezért 14%-os emelkedők helyett megbirkózik 20%-os szakaszokkal is.

A Xiaomi Pro rollerének másik újítása, hogy a kormányon LED-ek helyett egy kijelzőt láthatunk, amely a legfontosabb információkat mutatja, például a sebességet, a töltöttséget vagy a világítást.

A jól bevált dupla fékrendszer megmaradt. Hátul egy 120 mm-es tárcsafék, míg elől motorfék gondoskodik a Xiaomi Electric Scooter Pro megállításáról. Utóbbi használata közben a rendszer tölti az akkumulátort. Smart Power Management néven hat különböző akkukímélő áramkör áll rendelkezésre: rövidzár, túláram, túltöltés, alacsony feszültség, túlmerítés illetve hőingadozás elleni védelem.

A gáz- és a fékkar a szokásos helyen található a kormányon, ezenkívül kapunk egy csengőt is. A hátsó sárvédőn pedig egy féklámpa foglal helyet, hogy a mögöttünk haladó időben észlelje ha lassítunk. Természetesen az első fényszórók sem maradtak le, ezért az esti órákban is használhatjuk a rollert.

A Xiaomi elektromos rollerjéhez letölthetünk egy alkalmazást is, így nyomon követve az akkutöltöttséget, az aktuális sebességet, de meg lehet nézni a korábbi gurulásaink statisztikáit is.

Megrendelnéd a Xiaomi Electric Scooter Prot?

A Xiaomi elektromos roller már kapható a Banggood-nál 549,99 dolláros bevezető áron. Vámmentes szállítás esetén válasszátok az European Railway Direct Mail szállítási opciót.

2019 Xiaomi Electric Scooter Pro

Banggood

Fő a biztonság! Most a roller mellé rendelhetsz egy LED világítással felszerelt Xiaomi sisakot is, amely 4 különböző színben elérhető. EU Prioroty Line szállítási opcióval vámmentesen.

Banggood

Nyerj egy Xiaomi Mi 9-et kockázat nélkül!

Akár hiszed, akár nem, most esélyed van megnyerni egy Xiaomi Mi 9-et és nem is kell és nem is kell nagyon küzdeni érte. Csak tedd azt, amit egyébként is szoktál egy kínai webáruházban! Tutifrankó, nem?

Kérdésed van?

Tutifrankó Facebook oldal
Tutifrankó Facebook csoport

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Tutifrankó facebook oldalához!

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék

Scroll to Top