Xiaomi Electric Scooter Pro – Az M365 Pro verziója

2019 Xiaomi Electric Scooter Pro

A Xiaomi M365 névre keresztelt elektromos rollert sokan szerették pedig voltak hiányosságai. Ebből tanulva a Xiaomi kiadta nem túl fantáziadús néven futó Xiaomi Electric Scooter Prot. Az elnevezésből azért sejthető, hogy egy továbbfejlesztett példánnyal van dolgunk, de nézzük eleget tesz-e az elvárásoknak.

Másokat is érdekelhet. Oszd meg velük!

A Xiaomi M365 Pro megjelenése

A Pro modell külalakja nem sokat változott az elődéhez képest, leszámítva azt, hogy az első kerék kapott egy piros díszcsíkot. A Xiaomi új rollerje egyelőre matt fekete színben kapható. De miért is változtattak volna sokat a kinézeten, amikor 2017-ben megnyerte a japán Red Dot Award ‘Best of the Best’ címét.

Az összecsukható kialakítás természetesen megmaradt ezért a hordozhatósággal ezúttal sem lesznek problémák. A súlya viszont az akkutelepek száma miatt 14,5 kilogrammra nőtt. Ez nem nagy különbség az első verzióhoz képest, sőt igazából pozitív, ugyanis a Xiaomi Electric Scooter Pro hatótávja 50%-kal nagyobb.

A Xiaomi Electric Scooter Pro teljesítménye

A Xiaomi Electric Scooter Pro előnye konkurenciához képest persze nem a kinézetben, hanem a képességiben rejlik. A 12 800 mAh kapacitású és 474 Wh óra teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a maximális hatótáv akár a 45 km-t is elérheti. Ez azt jelenti, hogy egy töltéssel sokkal messzebbre juthatunk mint a Xiaomi M365, így a kevésbé kell aggódnunk, hogy pont menet közben merül le az akksi. A lenti összehasonlító táblázat bemutatja a Xiaomi Electric Scooter Pro újításait.

Három különböző sebességfokozat közül lehet választani. Az ECO energiatakarékos legnagyobb sebessége 15 km/h, a normál fokozat 20 km/h, míg a sportmód a leggyorsabb 25 km/h-val. A roller motorjának maximális teljesítménye 600 W, ezért 14%-os emelkedők helyett megbirkózik 20%-os szakaszokkal is.

A Xiaomi Pro rollerének másik újítása, hogy a kormányon LED-ek helyett egy kijelzőt láthatunk, amely a legfontosabb információkat mutatja, például a sebességet, a töltöttséget vagy a világítást.

A jól bevált dupla fékrendszer megmaradt. Hátul egy 120 mm-es tárcsafék, míg elől motorfék gondoskodik a Xiaomi Electric Scooter Pro megállításáról. Utóbbi használata közben a rendszer tölti az akkumulátort. Smart Power Management néven hat különböző akkukímélő áramkör áll rendelkezésre: rövidzár, túláram, túltöltés, alacsony feszültség, túlmerítés illetve hőingadozás elleni védelem.

A gáz- és a fékkar a szokásos helyen található a kormányon, ezenkívül kapunk egy csengőt is. A hátsó sárvédőn pedig egy féklámpa foglal helyet, hogy a mögöttünk haladó időben észlelje ha lassítunk. Természetesen az első fényszórók sem maradtak le, ezért az esti órákban is használhatjuk a rollert.

A Xiaomi elektromos rollerjéhez letölthetünk egy alkalmazást is, így nyomon követve az akkutöltöttséget, az aktuális sebességet, de meg lehet nézni a korábbi gurulásaink statisztikáit is.

Megrendelnéd a Xiaomi Electric Scooter Prot?

A Xiaomi elektromos roller már kapható a Banggood-nál 549,99 dolláros bevezető áron. Vámmentes szállítás esetén válasszátok az European Railway Direct Mail szállítási opciót.

2019 Xiaomi Electric Scooter Pro

Banggood

Fő a biztonság! Most a roller mellé rendelhetsz egy LED világítással felszerelt Xiaomi sisakot is, amely 4 különböző színben elérhető. EU Prioroty Line szállítási opcióval vámmentesen.

Banggood

Kérdésed van?

Tutifrankó Facebook oldal
Tutifrankó Facebook csoport

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Tutifrankó facebook oldalához!

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Kategóriák

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék