Kínából rendelés

Rendelj olyan biztonságosan Kínából, ahogy egy hazai webshopból tennéd!

Mit nyújt neked a Tutifrankó VIP Klub?

Eddig még nem mertél nagyobb összegű dolgot rendelni, mert féltél a garancia hiányától vagy a vámkezelés költségeitől? Tökéletesen megértelek! Elvégre ha kockáztatni akarnád a pénzed, akkor kaszinóba mennél. Én nem vagyok a szerencsejáték híve, éppen ezért hoztam létre a Tutifrankó VIP Klubot. Lépj be és a rendelés után nyugodtan dőlj hátra, mivel nem kell többé a plusz költségek miatt aggódnod és online segítségben részesülsz, amikor csak szükséged van rá.

0% kockázat, 100% garancia!

Reális az, ha jobban aggódsz egy Kínából rendelt drón miatt, mint egy 1000 forintos telefontok miatt? Nyilvánvalóan! Kivéve akkor, ha a Tutifrankó VIP Klub tagja vagy. Az alábbi előnyöket élvezheted majd a többi online vásárlóval szemben!

Vámbiztosítás

Nem kell azon törnöd a fejed, hogy mennyi áfát kell fizetned, ugyanis a VIP szintednek megfelelően áfa visszatérítést fogsz kapni ha vámkezelésre kerül a sor.

Garancia

A legjobb tippeket kapod, hogy miként érvényesítsd a garanciát egy esetleges hibás termék esetén.

ügyintézés

Ha nem jutsz megegyezésre a webáruház ügyintézőjével vagy információra van szükséged, akkor online támogatásban részesülsz.

kuponok

Kínából rendelni megéri! De kuponokkal még jobb áron hozzá juthatsz a kiszemelt termékekhez. Garantáltan a legkedvezőbb kuponokat kapod meg.

cashback

VIP szintednek megfelelően a rendelésed igazolása után pénz visszatérítést kapsz a PayPal számládra, így még olcsóbban vásárolhatsz.

Három VIP szint!

VIP Bronz tagság

Legalább 50 000 forintos vásárlás esetén

1,5% cashback minden igazolt vásárlás után a PayPal számládra

90%-os vámbiztosítás, igazolt szállítási móddal rendelt termékek esetén

VIP Ezüst tagság

Legalább 100 000 forintos vásárlás esetén

2% cashback minden igazolt vásárlás után a PayPal számládra

80%-os vámbiztosítás, igazolt szállítási móddal rendelt termékek esetén

VIP Arany tagság

Legalább 150 000 forintos vásárlás esetén

2,5% cashback minden igazolt vásárlás után a PayPal számládra

75%-os vámbiztosítás, igazolt szállítási móddal rendelt termékek esetén

mibe kerül ez neked?

Most biztosan azon töröd a fejed, hogy mennyit kell ezekért a szolgáltatásokért fizetned? A jó hír az, hogy semennyit. Nincsen tagsági díj és egyéb rejtett költség. A Tutifrankó VIP Klub rendszerét úgy alakítottam ki, hogy mindenki nyerjen vele ám mégis ingyenes legyen. Mielőtt az apró betűs rész után kezdenél kutatni, elárulom, hogy a webáruházak promóciós rendszerét kiaknázva tudom biztosítani a fenti ajánlatokat. Ezért fogunk a VIP Klubban egy csapatként dolgozni. Ahhoz viszont, hogy garantálni tudjam a fenti kedvezményeket, néhány egyszerű feltételt be kell tartanod. Olvass tovább a részletekért!

vip klub szabályzat

Ahhoz biztosítani tudjam a VIP tagsággal járó előnyöket, ezeket az apró szabályokat szükséges betartanod! Ezek teszik működőképessé a rendszert és segítenek elkerülni a problémás vásárlásokat.

1. Mindig az általam ajánlott webáruházból rendelj!

Az ajánlatom kizárólag a Gearbest, Banggood, Geekbuying és korlátozott mértékben a Tomtop webáruházakra vonatkoznak. Tőlük rendelve jó minőségű és jó árazású termékeket vásárolhatsz.

2. Csak tutifrankós linken keresztül vásárolj!

Vásárlás előtt mindig küldd el a kiválasztott terméket és kérj hozzá egyedi linket. Erre a linkre kattintva kezdeményezd a vásárlást és ne applikációból, hanem böngészőből vagy asztali nézetből hajtsd végre! Fontos, hogy a linkre kattintás után tedd kosárba a terméket és utána fizesd is ki.

3. Csak PayPal fiókon keresztül fizess!

Felejtsd el bankkártyát, a PayPal az egyik legfontosabb eleme a biztonságos vásárlásnak és a cashback-nek.

4. Kizárólag az általam ajánlott szállítási módot válaszd!

Amennyiben rossz szállítási módot választasz, fennáll a veszélye a többlet költségeknek (ÁFA). De ha rám hallgatsz, akkor jól fogsz járni.

5. Köss biztosítást!

Nagyobb értékű csomagok esetében mindig válassz biztosítást, hogy a későbbiekben ne ennek hiánya akadályozza az ügyintézést!

Egyéb szabályok!

A rendelés leadás után mindig küldd el a rendelési azonosítót, hogy hitelesíteni tudjam a vásárlást. Ha minden megfelel, akkor érvénybe lépnek a fenti akciók. Ha azonban a fenti feltételek közül akár csak egy nem teljesül, akkor sajnos korlátozott mértékben veheted igénybe a szolgáltatásokat.

Vámbiztosítás

Garancia

Ügyintézés

Kuponok

Cashback

VIP szintek bemutatása

Egy rövid példán keresztül bemutatom, hogy mit is jelent VIP tagnak lenni. Ha például Ezüst VIP tag vagy, az azt jelenti, hogy az általad rendelt termék értéke 100 és 150 ezer forint között mozog. Tegyük fel, hogy egy 130 ezer forintos drónt rendeltél és a szabályzatban leírt összes feltételt teljesítetted. Ez esetben automatikusan jogosult vagy egy 2%-os pénz visszatérítésre és lesz egy 80%-os vámbiztosításod is. A PayPal fiókodba meg fogod kapni a vételár 2%-át, azaz 2600 forintot (az utalási díjak ebből levonásra kerülnek). A 80%-os vámbiztosítás pedig azt jelenti, hogy ha esetleg vámeljárás alá kerülne a termék és a terhek megfizetése után a webáruház nem téríteni meg a költségeid, akkor a Tutifrankótól visszakapod a vámterhek 80%-át. A példa esetében ez 130 000 * 0,27 * 0,8 = 28 080 forint.

A VIP szintek között természetesen van átjárhatóság. Mindig azok a feltételek vonatkoznak Rád, amelyik árkategóriába beleesel.

Felelősség

A Tutifrankó VIP Klub egy kölcsönösen nyertes szituáció létrejöttét hivatott szolgálni. Ha belépsz a Klubba és teljesíted a feltételeket, akkor a többi online vásárlóval szembeni előnyökre automatikusan jogosult vagy. De vedd figyelembe, hogy a Kínából rendelés még ezekkel a feltételekkel sem garancia arra, hogy nem fog csalódás érni. Néhány tényezőre (szállítási idő, ügyfélszolgálat) nincs ráhatásunk, viszont a cél az előforduló problémák minimalizálása.