Viofo A129 autós menetrögzítő

129,99 $ - (36 400 Ft)

Áruház

Banggood

Kupon

Nincs

Szállítási költség

3,95 $ - (1100 Ft)

Ajánlott szállítási mód

B2CEurope

Raktár

EU

Értékelés

Ennyit takarítasz meg

Itthon nem kapható

Támogatás

Ha erről a linkről vásárolsz, akkor ingyen támogathatod a Tutifrankó oldalát. Sőt, kérdés vagy probléma esetén online segítségnyújtást kapsz!

A Viofo A129 most nagyon jó kedvezménnyel kapható a Banggood EU raktárából. Mivel nem Kínából jön azért garantáltan vámmentes és akár 1 hét alatt ideér. De miért lenne szükséged egy autós menetrögzítőre? Biztosan találkoztál már vezetés közben olyan helyzetekkel, amit jó lett volna videóra venni és később, akár rendőri intézkedés során bemutatni. A Viofo A129 ebben az egyik legjobb. Nem a legolcsóbb ilyen eszköz de ezért az árért kapsz egy első és egy hátsó kamerát, amelyek fullHD felbontásban képesek rögzíteni mindent. A kamera később kiegészíthető GPS modullal, ami rögzíteni fogja a sebességet és az útvonalat is. Tárhely 256 GB-ig bővíthető. Rendelkezik G illetve mozgásérzékelő szenzorral is. Ezek parkolás közben tesznek nagy szolgálatot, ugyanis mozgás és ütközés esetén a kamera azonnal bekapcsol. Emellett WiFi kapcsolatra is képes és akkumulátor helyett kondenzátoros tápellátása van, ami szintén jó pont.

Viofo A129 autós menetrögzítő

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék

Scroll to Top