Utánvétes szállítás a Gearbesten

gearbest utánvét

CoD, azaz Cash on Delivery! Magyarul annyit tesz: fizetés kiszállításkor. A Gearbest ugyanis megint nagyot dobbantott, a design váltás után hivatalosan is bejelentette az utánvétes fizetés lehetőséget kínai raktáras termékeknél. Ez remek lehetőség azoknak a vásárlóknak, akik nem szívesen utaltak előre pénzt az áruháznak.

Másokat is érdekelhet. Oszd meg velük!

Gearbest utánvétes fizetés feltételei

A Gearbest közzé tett egy leírást az utánvétes szállítás részleteiről, amelyet magyarul is elolvashatsz. A lényegesebb dolgokat azonban ide is leírom. A legfontosabb, hogy minden magyarországi településre lehet utánvétes csomagot rendelni és a kézbesítéskor készpénzben vagy bankkártyával lehet fizetni a futárnál. Három feltételnek mindenképpen teljesülnie kell, ha utánvéttel szeretnél fizetni:

  • COD címkés terméket kell választanod

Sajnos nem minden termékre vonatkozik az utánvétes fizetés, ezért csak olyan dolgokat rendelhetsz így, amelyek terméklapján szerepel a COD jelzés.

  • A termék árának 20-100 dollár között kell lennie

Az utánvéttel rendelhető termékek minimális értékét 20 dollárban határozták meg, amely jelenleg 5700 forintnak felel meg, míg a felső határ egyelőre 100 dollár (28 000 forint). A fenti képen látható falilámpát ezért önmagában nem lehet megrendelni, hacsak nem teszünk még egy COD címkés terméket a kosarunkba.

  • Egyszerre csak 2 utánvétes csomagod lehet úton

Másik fontos dolog, hogy csak 2 terméket rendelhetünk egyszerre Gearbest utánvétes szállítással. Ezek megérkezéséig nem lehet másik COD csomagot rendelni.

Hogyan rendelj utánvéttel a Gearbestről?

A Gearbest utánvéttel rendelhető termékeit ebben a listában találod. Kiválasztva egy terméket a terméklapra jutsz, amely így néz ki. Rakd a kosárba a terméket, majd lépj tovább a Kosár gombra kattintva!

Az alábbi oldalon módosíthatod a mennyiséget vagy törölhetsz termékeket a kosárból. Ha minden rendben, akkor kattints a Tovább a fizetéshez gombra!

A rendelés megerősítése előtt beállíthatod a szállítási címet. Ha ez kész, akkor válaszd ki az Utánvétes szállítást! Ezután a legördülő menü RODPD-COD szállításra vált. Igény szerint köthetsz biztosítást, amelyet szállítási garancia néven találsz. Kattints a Rendelje meg gombra!

A rendelés leadása után kattints az SMS küldése gombra majd írd be a kapott kódot és kattint a Megrendelés gombra. A csomagot a dpd.ro oldalán követheted nyomon vagy a Rendeléseim fül alatt a nyomonkövetési információknál. Ezután nincs más teendőd, mint várni a csomagot, amelyet a DPD szállít ki. A Gearbest 10-15 nap szállítási időt ígér, de persze ebben lehetnek kisebb csúszások.

Nyerj egy Xiaomi Mi 9-et kockázat nélkül!

Akár hiszed, akár nem, most esélyed van megnyerni egy Xiaomi Mi 9-et és nem is kell és nem is kell nagyon küzdeni érte. Csak tedd azt, amit egyébként is szoktál egy kínai webáruházban! Tutifrankó, nem?

Kérdésed van?

Tutifrankó Facebook oldal
Tutifrankó Facebook csoport

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Tutifrankó facebook oldalához!

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék

Scroll to Top