Utánvétes szállítás a Gearbesten

gearbest utánvét

CoD, azaz Cash on Delivery! Magyarul annyit tesz: fizetés kiszállításkor. A Gearbest ugyanis megint nagyot dobbantott, a design váltás után hivatalosan is bejelentette az utánvétes fizetés lehetőséget kínai raktáras termékeknél. Ez remek lehetőség azoknak a vásárlóknak, akik nem szívesen utaltak előre pénzt az áruháznak.

Másokat is érdekelhet. Oszd meg velük!

Gearbest utánvétes fizetés feltételei

A Gearbest közzé tett egy leírást az utánvétes szállítás részleteiről, amelyet magyarul is elolvashatsz. A lényegesebb dolgokat azonban ide is leírom. A legfontosabb, hogy minden magyarországi településre lehet utánvétes csomagot rendelni és a kézbesítéskor készpénzben vagy bankkártyával lehet fizetni a futárnál. Három feltételnek mindenképpen teljesülnie kell, ha utánvéttel szeretnél fizetni:

  • COD címkés terméket kell választanod

Sajnos nem minden termékre vonatkozik az utánvétes fizetés, ezért csak olyan dolgokat rendelhetsz így, amelyek terméklapján szerepel a COD jelzés.

  • A termék árának 20-100 dollár között kell lennie

Az utánvéttel rendelhető termékek minimális értékét 20 dollárban határozták meg, amely jelenleg 5700 forintnak felel meg, míg a felső határ egyelőre 100 dollár (28 000 forint). A fenti képen látható falilámpát ezért önmagában nem lehet megrendelni, hacsak nem teszünk még egy COD címkés terméket a kosarunkba.

  • Egyszerre csak 2 utánvétes csomagod lehet úton

Másik fontos dolog, hogy csak 2 terméket rendelhetünk egyszerre Gearbest utánvétes szállítással. Ezek megérkezéséig nem lehet másik COD csomagot rendelni.

Hogyan rendelj utánvéttel a Gearbestről?

A Gearbest utánvéttel rendelhető termékeit ebben a listában találod. Kiválasztva egy terméket a terméklapra jutsz, amely így néz ki. Rakd a kosárba a terméket, majd lépj tovább a Kosár gombra kattintva!

Az alábbi oldalon módosíthatod a mennyiséget vagy törölhetsz termékeket a kosárból. Ha minden rendben, akkor kattints a Tovább a fizetéshez gombra!

A rendelés megerősítése előtt beállíthatod a szállítási címet. Ha ez kész, akkor válaszd ki az Utánvétes szállítást! Ezután a legördülő menü RODPD-COD szállításra vált. Igény szerint köthetsz biztosítást, amelyet szállítási garancia néven találsz. Kattints a Rendelje meg gombra!

A rendelés leadása után kattints az SMS küldése gombra majd írd be a kapott kódot és kattint a Megrendelés gombra. A csomagot a dpd.ro oldalán követheted nyomon vagy a Rendeléseim fül alatt a nyomonkövetési információknál. Ezután nincs más teendőd, mint várni a csomagot, amelyet a DPD szállít ki. A Gearbest 10-15 nap szállítási időt ígér, de persze ebben lehetnek kisebb csúszások.

Kérdésed van?

Tutifrankó Facebook oldal
Tutifrankó Facebook csoport

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Tutifrankó facebook oldalához!

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Kategóriák

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék