Xiaomi Ninebot Segway ES1

Vagány, gyors és környezetkímélő! Ezzel a három szóval jellemezném a Xiaomi elektromos rollerjét. Ja, és még olcsó is. Ha unod a dugókat vagy suhannál egy pár kilométert a természetben, akkor ez neked való. 20km/h maximális sebesség, 25km hatótáv, egyszerű hordozhatóság, 100kg teherbírás. Ez a Xiaomi Ninebot elektromos roller.

Megnézem

WLtoys 12428 RC autó

Ez a modell már nem kisgyerekeknek való! Az 1,49 kg össztömegű, összkerékmeghajtású terepjárót az 540-es szénkefés motor akár 40 km/órás sebességre is felgyorsítja. Aki minőségi  kezdő mászóautót szeretne, ne hagyja ki ennyiért!

Megnézem
Kospet Hope 4G

Kospet Hope 4G okosóra

A Kospet Hope egy komoly tudású 4G okosóra GPS támogatással, Android 7.1 rendszerrel, 3GB memóriával, 32GB tárhellyel és egy 8MP-es kamerával? Neked is bejön?

Megnézem
3D LED lámpa

3D hatású LED fény

Akár ajándékba szánod, akár magadnak, ez a 3D hatású LED fény fel fogja dobni a lakás hangulatát. Távirányítóval 7 szín választható.

Megnézem
Visuo XS816

Visuo XS816

Ha kezdő kamerás drónt keresel jó áron, akkor a 20 perces üzemidővel és két kamerával szerelt Visuo XS816 a jó választás.

Megnézem
nubia z17 lite

Nubia Z17 Lite 6/64GB

A Nubia Z17 Lite egy problémával küszködik: nincs benne B20 támogatás. De az ára és a teljesítménye feledtetni fogja ezt az apró kis hiányosságot.

Megnézem
Gome U7

Gome U7 4/64GB

A Gome U7 a te telefonod, ha 30 000 forint körül egy ügyes kis telefont akarsz venni. Kisgyereknek, póttelefonnak tökéletes.

Megnézem

Aktuális

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Scroll to Top