XIAOMI 70mai Pro menetrögzítő

Már rendelhető a Xiaomi legújabb autós fedélzeti kamerája, a 70mai Pro. Az elődjéhez képest a legnagyobb újítás a kijelző és a sávelhagyás figyelmeztetés. A felvételek fullHD+ felbontásban készülnek 140 fokos látószögben. Memóriája microSD kártyával bővíthető akár 64GB-ig.

Megnézem

SJCAM SJ8 Pro akciókamera

A Banggood leakciózta az SJCAM legújabb akciókameráját az SJ8 Prot! Ha típusváltáson gondolkodsz, feltétlenül nézd meg az SJCAM SJ8 Pro akciót! 4K felvétel 60fps-en, képstabilizátor 4K/30fps-en, magyar nyelv, vízálló tok + egyéb kiegészítők. Itthon még mindig 60 ezer forint felett mozog az előd SJ7 Star ára, viszont a Gearbest most ennél is olcsóbban adja a legújabb modellt. IGEN! Olcsóbban!

Megnézem

Thieye T5 Edge akciókamera

A Thieye T5 Edge egy natív 4K felvételre képes akciókamera, amely 2018 slágerterméke volt az ár/érték aránya alapján. Ha sportolsz, motorozol vagy csak csak egyszerűen kipróbálnál egy akciókamerát, akkor ne habozz!

Megnézem

Gearbest drón akciók

Lassan eljön a drónszezon vége, de ez azt is jelenti, hogy sok webáruház igen kedvező áron kínálja a régebbi modelleket. Ha pedig kínai webáruházról beszélünk, akkor egy új modellt is nagy kedvezménnyel vehetünk meg. Ezeket gyűjtöttem most össze.

Megnézem

Samsung EVO Plus 128GB microSD

Tárhely problémáid előbb-utóbb lesznek, ha multimédia eszközöket használsz. A Samsungról gondolom hallottál, memóriakártya pedig már volt a kezedben. Ha egy gyors és nagy kapacitású memóriakártyát vennél, akkor a Samsung EVO Plus 128GB microSD-t ne hagyd ki. Főleg ennyiért ne!

Megnézem

Xiaomi 70mai autós menetrögzítő

Láttál már közlekedési balesetet vagy felelőtlen sofőrök veszélyes manővereit az úton? Felesleges kérdés, hiszen ki nem? A jó kérdés az, hogy szükséged van-e a Xiaomi autós menetrögzítőjére, amely fullHD felbontásban figyeli az utat nappal vagy akár éjszaka az autó beindításának percétől fogva? Több szem többet lát, de a Xiaomi 70mai mindent lát, sőt még rögzíti is. 130 fokos látószög és 64GB-os bővíthetőség, WiFi.

Megnézem

Netac P500 64GB microSD

A Netac P500 elég nevetséges áron van most a Tomtopnál. Bizalmas adatokat nem őriznék rajta de IP kamerába tökéletes lehet.

Megnézem

Aktuális

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Scroll to Top