TOP 5 termék szülőknek, amit Kínából lehet venni

Ebben a bejegyzésben öt olyan terméket fogok bemutatni, amelyek legfőképp kisgyermekes szülőknek hasznára válhatnak. Ne csak mindig telefonokról és drónokról essen szó, hiszen rengeteg otthoni dolgot is meg lehet venni Kínából, amit itthon drágábban vagy egyáltalán nem forgalmaznak.

Infant gyümölcsprés babáknak

Sok szülőnek okoz problémát, hogy amikor úton vannak, nem tudják egyszerűen megetetni gyermeküket. Erre nyújt megoldást az Infant gyümölcsprés adagoló. A pürésített gyümölcsöt/zöldséget kis tasakokba lehet préselni, amelyek végén egy műanyag, nyelénél lyukas kanál található. A tasakok, tartályok és kanalak elmosás után újra felhasználhatók. Az sem probléma ha a pépek nincsenek azonnal elfogyasztva, ugyanis lezárt tasakok pedig hűtve tárolhatók. A termék BPA mentes műanyagból készül, ezért nem veszélyes a picikre. Két terméket vásárolva 20%-os kedvezmény érhető el, míg három terméknél 25%. 42 dollár feletti rendelésnél viszont a szállítási módnál EU Priority Linet kell választani.

Infant gyümölcsprés babáknak

7500 forint
  • Áruház: Banggood
  • Ajánlott szállítási mód: Air Parcel Register

XIAOMI iHealth lázmérő

A Xiaomi iHealth egy érintés nélküli lázmérő, amely szinte azonnal kiírja a mért hőmérsékletet. A gomb megnyomása után az LCD panelen megjelenik az érték. A legnagyobb előnye viszont, hogy minden pillanatban meg lehet mérni a gyermek homlokán a hőmérsékletet, anélkül, hogy felébresztenénk vagy zavarnánk.

XIAOMI iHealth lázmérő

6700 forint
  • Áruház: Banggood
  • Ajánlott szállítási mód: Priority Direct Mail

Bébi kellék hordozó táska

Nem tudod hová pakolni a létfontosságú babás cuccokat? Akkor ez a táska neked való. Megannyi rekesze és füle lehetővé teszi, hogy mindent elpakolj egy rövidebb túra során. Az anyaga korlátozottan vízálló és még egy USB port is kapott rajta helyet telefontöltéshez.

Bébi kellék hordozó táska

8500 forint
  • Áruház: Banggood
  • Ajánlott szállítási mód: EU Priority Line

Digoo BB-CQ1 108 darabos oktatókártya csomag

A Digoo gyermekeknek szánt kártyacsomagja ötvözi a hagyományos kártyás fejlesztő játékokat és mobilapplikációs készségfejlesztőket. A csomag önmagában 108 darab kártyát tartalmaz (27 zöldség/gyümölcs, 27 jármű, 54 állat), de az applikáció letöltésével teljesen interaktívvá válik a játék. Ugyanis a programot elindítva a telefonunk kamerája felismeri az elé csúsztatott kártyákat és 3 dimenziós modellé alakítja. Az ábrákat ezek után tetszés szerint lehet forgatni és rákoppintás után az azt jellemző hangot és animációt játssza le a készülék. Ha a kicsi úgy is nyomkodja a mobilodat, legalább tanuljon is valamit 🙂

Videó

Digoo BB-CQ1 108 darabos oktatókártya csomag

4300 forint
  • Áruház: Banggood
  • Ajánlott szállítási mód: Priority Direct Mail

Xiaomi MITU 1:16 daru kirakó

A Xiaomi Mitu nagyon kreatív játékokat tud készíteni. Ez alól  a Xiaomi Mitu Engineering Crane név alatt futó 1:16 méretarányú daru kirakó sem kivétel. A 745 gramm súlyú és 720 darabból álló teherautó egyszerre szórakoztató és fejlesztő. A részletesen kidolgozott daru emelőszerkezete forgatható és kinyújtható ezért garantáltan leköti a gyermek figyelmét egy jó ideig.

Xiaomi MITU 1:16 daru kirakó

11 500 forint
  • Áruház: Banggood
  • Ajánlott szállítási mód: EU Priority Line

Tippjáték

A Kínából rendelők nem tudja az alábbi kérdésre a választ! Te vajon tudod?

Milyen összeghatárig rendelhetsz áfa- és vámmentesen Kínából?

Kérdésed van?

Tutifrankó Facebook oldal
Tutifrankó Facebook csoport

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Tutifrankó facebook oldalához!

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Kategóriák

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék