TOP 5 drón jó áron, amit a párod el fog venni a gyerektől

Drónt reptetni nagyszerű móka és hála a technológia fejlődésének manapság pofon egyszerű megtanulni kezelni ezeket a repülő eszközöket. A másik pozitívum, hogy néhány ezer forintért megveheted az első quadkoptered így a gyakorlás során nem kell attól tartanod, hogy darabokra törsz egy drága játékot.

JJRC H56 TaiChi minidrón

A JJRC H56 egy beltéri minidrón és ideális alapok elsajátítására. A tenyérben elférő kis zümmögő hatótávja körülbelül 50 méter. Ez bőven elég arra, hogy a nappaliban vagy a teraszon megreptesd néha. Van benne pozíciótartás és infraszenzor is. Előbbi azért felel, hogy a drón egy helyben maradjon és ne kelljen állandóan gázt adni a lebegéshez, míg utóbbi segítségével kézmozdulatokkal is lehet irányítani 10 cm-es távolságból. A praktikus propellervédőknek hála sem a drónnak, sem a tárgyaknak nem esik baja ha ütközésre kerülne sor.

JJRC H56 TaiChi minidrón

4500 forint
  • Áruház: Banggood
  • Ajánlott szállítási mód: Standard Shipping

Eachine E58 kamerás drón 3 db akkumulátorral

Az Eachine E58 egy fokkal komolyabb, mint a kistesója ugyanis kapott egy 2 MP-es kamerát, amely képét élőben nézheted a mobilodon egy applikáció segítségével. Az összecsukható lábú drón hatótávja 80-100 méter és rendelkezik magasságtartással is. Élőképe a gyártó adatai szerint 30 méterre továbbítható WiFi segítségével. Nagyszerű szórakozás megreptetni egy nyári délután az udvarban a srácokkal. A csomag tartalmaz 2 darab pótakkumulátort is, ezekkel akár 25 percig is lehet repülni. Sőt, most EU raktárból rendelve garantáltan vámmentesen érkezik és néhány nap alatt ideér. Ha mégis kínai raktárból, akkor válaszd az EU Priority Line szállítási módot!

Eachine E58 kamerás drón 3 db akkumulátorral

15 000 forint
  • Áruház: Banggood
  • Ajánlott szállítási mód: B2C Europe

Eachine E013 FPV szemüveggel

Az Eachine E013 szintén rendelhető EU raktárból ezért a fentiek vonatkoznak rá. De mi is ez az Angry Birds-nek tűnő méregzsák? Az E013 típusszám alatt futó minidrón egy analóg FPV-s játék, amely nem telefonra küldi az élőképet, hanem egy virtuális szemüvegre. Ennek hála totálisan belső nézetből láthatod, hogy merre repül a drón. Őrült sebességre azért nem képes, mint drágább társai, de izgalmas azt látni, amit a drón és kerülgetni az akadályokat.

Eachine E013 FPV szemüveggel

19 500 forint
  • Áruház: Banggood
  • Ajánlott szállítási mód: B2C Europe

VISUO XS809S Battle Shark 3 db akkumulátorral

A Visuo XS809S szintén egy WiFi élőképes drón, hasonlóan az Eachine E58-hoz. Nagy előnye viszont, hogy egy akkumulátorral akár 20 percet is a levegőben lehet tölteni. Három különböző sebességfokozat közül választhatsz és ha úgy tartja kedved 360 fokos fordulatot is dobhatsz a levegőben egy gombnyomás alatt. 

VISUO XS809S Battle Shark 3 db akkumulátorral

17 000 forint
  • Áruház: Banggood
  • Ajánlott szállítási mód: EU Priority Line

JJRC JJPRO X5 3 db akkumulátorral

A JJRC JJPRO X5 az idei év egyik slágerterméke, ugyanis a tudásához mérten elég jó áron beszerezhető. Szénkefe nélküli motorokkal szerelték, ami azt jelenti, hogy nem csak tartós, hanem elég erős is ahhoz, hogy akár 40 km/h-s sebességgel repüljön. Kapott egy GPS modult ezért a repülés hihetetlenül biztonságos: jelvesztés, akkumerülés esetén automatikusan hazatér és a pozícióját is stabilan tartja a levegőben. Az élőképet 5G WiFi-n (ehhez 5G WiFi képes készülék szükséges) keresztül küldi a telefonra, amelyet 2-300 méterig foghatunk. A JJPRO hatótávja pedig legalább 500 méter. A kameráját pedig a távirányítón található gombbal lehet 0-90 fokban állítani illetve fénykép és videómód között váltani. Ezenkívül van benne követőmód, keringés és útvonal tervezés is. Ha a többi nem is, a JJRC biztos kis lesz sajátítva és kell venni még egyet a gyereknek is:)

Ha EU raktárból rendelnéd, akkor ezen linken eléred a 2 akkumulátoros verziót a Geekbuying oldalán: JJRC JJPRO X5 2 akksi

JJRC JJPRO X5 3 db akkumulátorral

41 000 forint
  • Áruház: Gearbest
  • Ajánlott szállítási mód: EU Priority Line

Tippjáték

A Kínából rendelők nem tudja az alábbi kérdésre a választ! Te vajon tudod?

Milyen összeghatárig rendelhetsz áfa- és vámmentesen Kínából?

Kérdésed van?

Tutifrankó Facebook oldal
Tutifrankó Facebook csoport

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Tutifrankó facebook oldalához!

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Kategóriák

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék