Meizu Zero

meizu zero

Az utóbbi idők két “nagy” újítása a káva nélküli design mentén haladó gyártók között a notch, vagy más néven szenzor sziget bevezetése illetve a szétcsúsztatható hátlap kialakítása. Aki viszont nem szereti az előlapon található légypiszkot vagy a felesleges mechanikai megoldásokat, annak a Meizu Zero lehet a kedvenc telefonja. Január 30-án jelentették be, hogy modell hivatalosan is felkerül az Indiegogo közösségi finanszírozó oldalára, tehát nem koncepció telefonról van szó.

Másokat is érdekelhet. Oszd meg velük!

Miben más a Meizu Zero?

A Meizu Zero, ahogy neve is utal rá, olyan minimalista koncepció szerint készül, amely egyedülálló a mobilok világában. A készülék ugyanis olyan kerámia burkolatot kapott, amelyen egyetlen nyílás vagy gomb sem található. A készülék többek között olyan technológiákat támogat, mint vezeték nélküli gyorstöltés, vezeték nélküli adatátvitel és az mSound 2.0 néven emlegetett hangátvitel. 

Az előlap nagy részét a hajlított 6″-os AMOLED kijelző foglalja el, illetve a felső káván elhelyezkedő 20 Megapixeles kamera. Az ujjlenyomat érzékelő a kijelzőn kapott helyet, míg a Meizu Zero bekapcsolása és hangerő szabályozása a készülék oldalán található virtuális gombokkal történik. A vezeték nélküli töltés legfeljebb 18 W teljesítménnyel történik, amely az eddigi leggyorsabb.

A Meizu Zero a jack csatlakozónak is búcsút intett, ezért a zenehallgatás csak Bluetooth fülhallgatóval lehetséges. De ennek a letisztultságnak köszönhető, hogy a telefon IP68 por- és vízálló besorolást kapott, amely lehetővé teszi a víz alatti használatot akár 30 percig is. A hátlapon azért természetesen helyett kapott egy 20+12 megapixeles Sony szenzorral felszerelt kamera.

De ha nincsenek rajta nyílások, hogyan teszünk bele SIM kártyát, merül fel a kérdés? A Meizu Zero válasza erre az eSIM, amelyet valószínűleg elektronikus úton lehet majd aktiválni. De ott van még az mSound2.0 technológia, amely hangszóró híján a képernyő rezgetésével hozza létre az emberi fül által is hallható hanghatásokat. A specifikációban szó van még egy USB3.0 sebességű vezeték nélküli adatátvitelről is. Összességében véve nem kell lemondanunk majd semmiről, csupán hozzá kell szokni az új dolgokhoz, amelyek cserébe valószínűleg kompenzálnak majd.

Mi van belül?

A Meizu Zero esetében a teljesítményre sem lehet majd panaszunk, hiszen egy Snapdragon 845 fogja hajtani és Android 9.0 rendszer lesz rajta. Az akkumulátora pedig 3010 mAh kapacitású lesz. Egyéb információk egyelőre nem kerültek napvilágra, de ha az Indeigogo-n összegyűlik az előirányzott 100 000 dollár, akkor biztosan felgyorsulnak majd az események.

Kérdésed van?

Tutifrankó Facebook oldal
Tutifrankó Facebook csoport

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Tutifrankó facebook oldalához!

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Kategóriák

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék