Kugoo S1 elektromos roller

329,99 $ - (92 400 Ft)

Áruház

Geekbuying

Kupon

TSCXLXUF

Szállítási költség

Nincs

Ajánlott szállítási mód

DPD Express

Raktár

EU

Értékelés

Ennyit takarítasz meg

Itthon nem kapható

Támogatás

Ha erről a linkről vásárolsz, akkor ingyen támogathatod a Tutifrankó oldalát. Sőt, kérdés vagy probléma esetén online segítségnyújtást kapsz!

Úgy néz ki, hogy új kihívója a akad a Xiaomi elektromos rollerének! A versenytárs a Kugoo S1 nevet viseli és az árcédulája mellett van néhány kedvező tulajdonsága. A Kugoo S1 ugyanis 3 sebesség fokozattal rendelkezik és 120 kg a teherbírása. Maximális sebessége 30 km/h, de az óvatosabbak a 15 km/h-s sebességet is választhatják. 8,5″-os kerekein akár 30 km távolságot is meg lehet tenni egy töltéssel. LED-es világításának köszönhetően pedig éjszakai is biztonságosan gurulhatunk. Sőt, most garantáltan vámmentesen Lengyelországból lehet megrendelni a Geekbuying oldalán és esetleges meghibásodás esetén is csak Varsóba kell visszaküldeni.

Xiaomi Mi 9 nyereményjáték

Akár hiszed, akár nem, most esélyed van megnyerni egy Xiaomi Mi 9-et és nem is kell és nem is kell nagyon küzdeni érte. Csak tedd azt, amit egyébként is szoktál egy kínai webáruházban! Tutifrankó, nem?

Kugoo S1 elektromos roller

Kugoo S1

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék

Scroll to Top