Jó tudni

Hasznos
Balázs

Milyen memóriakártyát vegyek?

Tárhely problémákkal előbb-utóbb mindenki szembesül! Ha szeretsz zenét hallgatni, filmet nézni és fényképezni akkor szükséged lesz memóriakártyára. A kérdés, hogy milyet válassz?

Megnézem
Hasznos
Balázs

Csomag nyomkövetés!

Ha Kínából rendelsz, akkor a csomag nyomkövetés a hasznodra lesz. De nem mindegy, hogy melyik tracking oldalt használod!

Megnézem
Hasznos
Balázs

PayPal a barátod!

Ha Kínából vásárolsz, akkor a PayPal lesz az egyik legjobb barátod. Ebben a cikkben megmutatom a biztonsásgos fizetés alapjait.

Megnézem
Aktuális
Balázs

Gearbest EU raktárak

Nem akarsz várni heteket? El akarod kerülni a vámot? Akkor az EU raktáras termékek rád várnak. Talán nem tudtad, de a nagyobb webáruházak Európában is rendelkeznek raktárakkal.

Megnézem
Kínából rendelés tudatosan
Hasznos
Balázs

Tudatos vásárlás

Vajon elég ügyes vagy, hogy kiszúrd a hamis akciókat és tudatosan válaszd ki a legjobb cuccokat? Azt tudjuk, Kínából rendelni egyet jelent a spórolással, viszont néha rá is fizethetünk. Ebben a cikkben leírom, hogyan vigyázz még jobban a pénzedre és figyelj a környezetedre.

Megnézem
Gearbest Kupon
Hasznos
Balázs

Gearbest kuponok használata

A Wish/Ali/eBay után talán a Gearbest a legnépszerűbb hazánkban, az alábbi bejegyzésben pedig a Gearbest kuponok használatáról írok pár sort.

Megnézem
Kamerás drón Kínából
Hasznos
Balázs

Kamerás drón vásárlás Kínából

Érdekelnek a kamerás drónok és szoktál Kínából vásárolni? Akkor jó helyen jársz. Vedd meg most első vagy sokadik drónod nagy kedvezménnyel! A leírások alapján azonnal el tudod majd dönteni, hogy melyik lesz a legjobb választás.

Megnézem
Hasznos
Balázs

Vámkezelés tudnivalók

Sokakat meglepetésként érhet, hogy a várt csomagjuk helyett csak egy SMS-t kapnak, amelyben a vámkezelés megkezdéséről illetve az emiatt benyújtandó dokumentumokról értesítenek. Ebben a bejegyzésben leírom az alapokat, sőt a végén azt is leírom, hogy rendelhetsz egyes termékeket vámkezelés nélkül legálisan.

Megnézem

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

VIP Klub

Nagyobb értékű terméket vásárolnál, de kétségeid vannak? A Tutifrankó VIP Klub számos kedvezményt is biztosítákot kínál.

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Kategóriák

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék

Scroll to Top