Kamerás drón Kínából

Drón vásárlás Kínából?

Érdekelnek a kamerás drónok és szoktál Kínából vásárolni? Akkor jó helyen jársz. Vedd meg most első vagy sokadik drónod nagy kedvezménnyel! A leírások alapján azonnal el tudod majd dönteni, hogy melyik lesz a legjobb választás.

Elolvasom
Gearbest Kupon

Gearbest kuponok használata

A Wish/Ali/eBay után talán a Gearbest a legnépszerűbb hazánkban, az alábbi bejegyzésben pedig a Gearbest kuponok használatáról írok pár sort.

Elolvasom
Kínából rendelés tudatosan

Tudatos vásárlás

Vajon elég ügyes vagy, hogy kiszúrd a hamis akciókat és tudatosan válaszd ki a legjobb cuccokat? Azt tudjuk, Kínából rendelni egyet jelent a spórolással, viszont néha rá is fizethetünk. Ebben a cikkben leírom, hogyan vigyázz még jobban a pénzedre és figyelj a környezetedre.

Elolvasom

Gearbest EU raktárak

Nem akarsz várni heteket? El akarod kerülni a vámot? Akkor az EU raktáras termékek rád várnak. Talán nem tudtad, de a nagyobb webáruházak Európában is rendelkeznek raktárakkal.

Elolvasom

PayPal a barátod!

Ha Kínából vásárolsz, akkor a PayPal lesz az egyik legjobb barátod. Ebben a cikkben megmutatom a biztonsásgos fizetés alapjait.

Elolvasom

Csomag nyomkövetés!

Ha Kínából rendelsz, akkor a csomag nyomkövetés a hasznodra lesz. De nem mindegy, hogy melyik tracking oldalt használod!

Elolvasom

Vámkezelés: hogyan csináld?

Tapasztalatom szerint az online rendelők többsége nincs tisztában a vámkezeléssel kapcsolatos teendőkkel. Ebben a cikkben megkönnyítem a dolgod!

Elolvasom

Aktuális

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Scroll to Top