Infant gyümölcsprés babáknak

27,21 $ - (7500 Ft)

Áruház

Banggood

Kupon

Nincs

Szállítási költség

1,30 $ - (350 Ft)

Ajánlott szállítási mód

Air Parcel Register

Raktár

Kína

Értékelés

Ennyit takarítasz meg

Itthon nem kapható

Támogatás

Ha erről a linkről vásárolsz, akkor ingyen támogathatod a Tutifrankó oldalát. Sőt, kérdés vagy probléma esetén online segítségnyújtást kapsz!

Sok szülőnek okoz problémát, hogy amikor úton vannak, nem tudják egyszerűen megetetni gyermeküket. Erre nyújt megoldást az Infant gyümölcsprés adagoló. A pürésített gyümölcsöt/zöldséget kis tasakokba lehet préselni, amelyek végén egy műanyag, nyelénél lyukas kanál található. A tasakok, tartályok és kanalak elmosás után újra felhasználhatók. Az sem probléma ha a pépek nincsenek azonnal elfogyasztva, ugyanis lezárt tasakok pedig hűtve tárolhatók. A termék BPA mentes műanyagból készül, ezért nem veszélyes a picikre. Két terméket vásárolva 20%-os kedvezmény érhető el, míg három terméknél 25%. 42 dollár feletti rendelésnél viszont a szállítási módnál EU Priority Linet kell választani.

Infant gyümölcsprés babáknak

Infant gyümölcsprés

Tudtad?

Ha közvetlenül az oldalon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz, akkor ingyen támogatod a Tutifrankót! Továbbá online segítségnyújtás kaphatsz a termék kiválasztásától kezdve a reklamációs ügyintézésig bezárólag!

Kupont keresel?

Kinéztél valamit de túl drágának tartod? Kérj hozzá kupont üzenetben, a rögzített bejegyzésben vagy email-ben!

Hírek

Legutóbbi

Népszerű termékek

Kategória

Kategóriák

Itt is megtalálsz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról vagy kérdésed van, akkor csatlakozz!

Árfolyamok

Világjáró vagy?

Címkék

Scroll to Top