Gearbest ismertető

Gearbest EU raktár vámmentes

A Gearbest egyike annak a néhány shenzeni alapítású online webáruháznak, amelynek jó híre van az online kereskedelemben. Nem csak pénzt takarít meg a vásárlóknak, hanem a termékek széles palettájához is hozzáférést biztosítanak. Versenyképes nagykereskedelmi árakat kínál ügyfeleinek kedvenc termékfajtáik, valamint a férfi divat és elektronika terén. Ha jó áron keresel szórakoztató elektronikai cikkeket, akkor jó helyen jársz. Több mint 110 000 termék közül választhatsz különféle kategóriában.

Másokat is érdekelhet. Oszd meg velük!

Gearbest értékelés

Megbízhatóság

Ügyfélszolgálat

Szállítási idő

PayPal

EU raktár

Vámmentes szállítás

Hogyan rendelj a Gearbest oldaláról?

A regisztrációt a főoldalon indíthatod el, a Register gombra kattintva.

Az regisztrációs panelen töltsd ki a szükséges mezőket, majd kattints a Register gombra!

Az emailben kapott megerősítő linkre kattintva befejezheted a regisztrációt és elkezdheted a böngészést! A Gearbest terméklapján az alábbiakat látod majd.

A következő oldalon módosíthatod a mennyiséget. A továbblépéshez kattints a Proceed to Checkout gombra!

Az alábbi oldalon választhatsz szállítási módot és írhatsz be kuponkódot. Figyelj arra, hogy promóciós és Flash Sale akciós termékeknél nem vehető igénybe további kedvezmény. Eldöntheted, hogy követési számmal vagy anélkül szeretnéd megrendelni a csomagot. A nyomon követésnek pár dollár a díja, viszont a csomagszám alapján tudod majd követni merre jár éppen a csomagod. Ezen az oldalon lehet kérni biztosítást a csomagra, ha éppen elérhető az opció. Ez Insurance néven van feltüntetve a követési szám mező alatt és az elveszett illetve sérülten érkezett termékek árának Gearbest általi visszafizetését jelenti. Kicsit lentebb kiválaszthatod, hogy PayPal számlával vagy bankkártyával fizeted-e ki a terméket. Ha ez megvan a Place your Order gombbal véglegesítheted a rendelést.

Bankkártyával történő fizetés esetén meg kell adnod a kártyád adatait, vagy választ a PayPal fizetést! A továbblépéshez kattints a Pay gombra!

Ha minden sikerült, ez a képernyő fogad majd!

Gearbest vámmentes szállítási módok!

  • EU Express
  • EU Priority Line
  • Europe Railway Priority Mail

Az EU raktárak listáját ebben a bejegyzésben találod!

Gearbest promóciós ajánlatok! Kattins a linkekre!

Gearbest reklamáció indítás!

A Gearbest főoldalán a Support Center menüpontban vagy My Account/My orders lapon a termék mellett a Detail gomb, majd ismét a termék mellett az After-Sales Application gomb.

Nézd meg a többi webáruház ismertetőt is vagy regisztrálj most!

Segítségre van szükséged?

Küldd el kérdésed üzenetben, hamarosan válaszolok!

Tutifrankó Facebook oldal
Tutifrankó Facebook csoport

Másokat is érdekelhet. Oszd meg velük!