A Banggood eredetileg szoftvercégként indult, amelyet 2004-ben alapítottak. Alapítói arra törekedtek, hogy az általános felhasználók ugyanolyan áron tudjanak szoftvert vásárolni, mint a nagyvállalatok. Különböző szoftverek és számítástechnikai programok gyártóival és fejlesztőivel dolgoztak közösen. A fejlesztőktől való közvetlen vásárlás alacsonyan tartotta az árakat, és az ügyfelek számára megtakarítást jelentettek. Jelenleg több mint 70000 termék áll rendelkezésre több kategóriában.

Másokat is érdekelhet. Oszd meg velük!

Banggood értékelés

Megbízhatóság

Ügyfélszolgálat

Szállítási idő

PayPal

EU raktár

Vámmentes szállítás

Hogyan rendelj a Banggood oldaláról?

A regisztrációt a főoldalon indíthatod el, a Register gombra kattintva.

Az regisztrációs panelen töltsd ki a szükséges mezőket, majd kattints a Create Your Account gombra!

Ha ez kész, emailben kapni fogsz egy megerősítő linket, amire rákattintva befejezheted a regisztrációt. Ezután el is kezdheted a böngészését. Ha kiválasztasz egy terméket, az alábbiakat látod majd.

A következő oldalon aktiválhatsz egy kuponkódot vagy a Banggood pontjaidat. Figyelj arra, hogy promóciós és VIP akciós termékeknél nem vehető igénybe további kedvezmény. A továbblépéshez kattints a Proceed to Checkout gombra!

Az alábbi oldalon választhatsz szállítási módot. Eldöntheted, hogy követési számmal vagy anélkül szeretnéd megrendelni a csomagot. A nyomon követésnek pár dollár a díja, viszont a csomagszám alapján tudod majd követni merre jár éppen a csomagod. Ezen az oldalon lehet kérni biztosítást a csomagra, ha éppen elérhető az opció. Ez Shipping Insurance néven van feltüntetve a követési szám mező alatt és az elveszett illetve sérülten érkezett termékek árának Banggood általi visszafizetését jelenti. Kicsit lentebb kiválaszthatod, hogy PayPal számlával vagy bankkártyával fizeted-e ki a terméket. Ha ez megvan a Place Order gombbal véglegesítheted a rendelést.

Ha a bankkártyás fizetési módot választod, a következő oldalon a kártyád adatait kell megadni, valamint itt változtathatod meg a számlázási címet is. PayPal esetében az áruház átirányít a PayPal oldalára. A kártyaszámot és a lejárati dátumot a kártya első oldalán, a biztonsági kódot pedig a hátoldalán találod. A Place Your Order gombra kattintva elindul a fizetési folyamat és a rendelés lezárul.

Ha felajánlja, hogy pörgess a jutalmakért, akkor pörgess. És kész is vagy!

Banggood vámmentes szállítási módok!

Az EU raktárak listáját ebben a bejegyzésben találod!

Banggood promóciós ajánlatok!

A Points Mall a rendszeres vásárlóknak szól, ugyanis a leárazott termékek árát Banggood pontokkal egészíthetik ki.

Banggood reklamáció indítás!

A Banggood főoldalán a Help/Contact Us menüpontban vagy My orders lapon a termék mellett a Order Details gomb után a Repair&Refund&Resending gomb.

Nézd meg a többi webáruház ismertetőt is vagy regisztrálj most!

Segítségre van szükséged?

Küldd el kérdésed üzenetben, hamarosan válaszolok!

Kupont keresel valamihez?

Küldd el a termék linkjét itt vagy messengeren!

Tutifrankó Facebook oldal
Tutifrankó Facebook csoport

Másokat is érdekelhet. Oszd meg velük!